Kush është në linjë
4 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 4 vizitorë :: 1 Bot

Asnjë

[ Shiko krejt Listen ]


Rekord i përdoruesve në linjë ishte 66 më Fri Nov 04, 2011 5:00 pm
Statistikat
Forumi ka 4023 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri LenoreEnriquez

Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 2594 artikuj v 1305 temat
Kërko
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

April 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar

Top posting users this month


Fileto Pule (Recetë Kineze)

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Fileto Pule (Recetë Kineze)

Mesazh nga lea377 prej Wed Jan 22, 2014 7:10 pm


Përbërësit:
• 1 karotë e madhe e prerë në shirita
• 100gr mashurka të pastruara dhe të prera në copa
• 1 spec i kuq i pastruar nga farat dhe i prerë në shirita
• 100gr brokoli me lulet e ndarë
• 2 fileto pule
• 3 lugë vaj
• 6 qepë të grira
• 1 thelb hudhër i qëruar
• 1 copë xhenxhefil i njomë i grirë
• 20cl lëng pule
• 1 lugë niseshte
• 3 lugë salcë soje
• 2 lugë sheqer
• Kripë
Përgatitja:
1. Hedhim në ujë të vluar me kripë mashurkat, specin dhe brokolit dhe i kullojmë pas 2min . Përsëritim veprimin me karotën. Presim pulën në shirita të holla rreth 1,5 cm gjerësi.
2. Në një tigan kaurdisim qepën sa të zverdhet, po kështu dhe karotat me hudhrën. Shtojmë qepën dhe vazhdojmë gatimin për 2 min.
3. Bashkojmë brokolit, specin, mashurkat dhe xhenxhefilin, e shuajmë me lëngun e pulës dhe e lëmë të zieje 5 min me zjarr mesatar.
4. Shpërndajmë niseshten mbi perimet dhe mishin, shtojmë salcën e sojës dhe sheqerin. Përziejmë mirë dhe kriposim derisa salca të trashet.

lea377

Numri i postimeve : 20
Join date : 30/12/2013

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi