Kush është në linjë
4 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 4 vizitorë

Asnjë

[ Shiko krejt Listen ]


Rekord i përdoruesve në linjë ishte 66 më Fri Nov 04, 2011 5:00 pm
Statistikat
Forumi ka 4023 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri LenoreEnriquez

Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 2594 artikuj v 1305 temat
Kërko
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

January 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar

Top posting users this month


Role gjeli me Portokall

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Role gjeli me Portokall

Mesazh nga lea377 prej Wed Jan 22, 2014 7:07 pm


Përbërësit
- 800 gr fileto gjeli
- 150 gr djathë kaçkavall
- 150 gr pancete ne feta
- 1 degëz rozmarine
- 2 luge vaj ulliri
- 1/2 gote vere te bardhe
- 1 gjethe dafine
- 2 qepe te vogla
- kripe, piper

Për salcën
- 300 gr majonezë
- 1 portokall

Përgatitja
Grini gjethet e rozmarinës dhe përziejini me një luge kripe, dhe rrihni lehte filetat e gjelit dhe rregullojeni me kripe dhe piper. Prisni ne feta kaçkavallin dhe shpërndajeni ne filetat e gjelit me pas mbulojini me një shtrese pancete, duke lënë te lire pak hapësirë ne anët e mishit. Prisni holle qepet dhe shpërndajini ne pancete bashke me gjethen e dafinës. Mbështillni filetat e gjelit dhe lidhini me spango kuzhine. Skuqni mishin për rreth 7-8 minuta me vaj ulliri duke i kthyer ne te gjitha anët. lagini me vere dhe 3 luge ujë dhe vazhdoni skuqjen për 50 minuta. lani portokallin dhe grini gjysmën e lëkurës. Shtrydhni portokallin dhe bashkoni lëngun me lëkurën e grire dhe majonezën. Shërbejeni mishin me salcën e përgatitur.

lea377

Numri i postimeve : 20
Join date : 30/12/2013

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi