Kush është në linjë
8 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 8 vizitorë

Asnjë

[ Shiko krejt Listen ]


Rekord i përdoruesve në linjë ishte 66 më Fri Nov 04, 2011 5:00 pm
Statistikat
Forumi ka 4023 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri LenoreEnriquez

Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 2594 artikuj v 1305 temat
Kërko
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

July 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Top posting users this month


Rikard Ljarja

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Rikard Ljarja

Mesazh nga Dardania prej Wed Apr 22, 2015 1:56 pm

 Rikard Ljarja lindi më 1 prill 1943  Shkodër, është një aktor i teatrit dhekinemas shqiptare.
Më 1960 mbaroi maturën në Shkodër kurse më 1965 diplomoi në Shkollën e Lartë të Aktrimit ("A. Moisiu"), Tiranë.
Për tetë vite pas diplomimit punoi aktor i teatrit në Teatrin "Migjeni" në Shkodër. Prej 1973 deri 1996 ai ishte aktor, skenarist dhe regjisor i filmave të prodhuar nga kinostudiot. Prej 1996 deri 2002, kur doli në pension, ishte drejtor artistik në televizionin publik shqiptar.

Filmografia



  • Viktimat e Tivarit (1996)

  • Fletë të bardha - (1990)

  • Pesha e kohës - (1988) Kryetari

  • Rrethi i kujtesës - (1987) Mjeku

  • Në prag të jetës - (1985)

  • Pranverë e hidhur - (1985)

  • Radiostacioni - (1979) Komisari

  • Në pyjet me borë ka jetë - (1978) Luka

  • Ilegalët - (1976)

  • Në fillim të verës - (1975)

  • Rrugicat që kërkonin diell - (1975) Gaqo Tipografi

  • Rrugë të bardha - (1974) Deda

  • Shpërthimi - (1974)

  • Ndërgjegja - (1972) Fitimi

  • Yjet e netëve të gjata - (1972)......xhandari

  • Kur zbardhi një ditë - (1971) Komisari

  • Plagë të vjetra - (1968).......Naimi

  • Gadhnjim mbi vdekjen - (1967)..Perlati

  • Duel i heshtur - (1967)

  • Komisari i dritës - (1966) Dritan Shkabaj

  • Regjisor




    • Pesha e kohës - (1988)
    • Kur hapen dyert e jetës - (1986)
    • Fundi i një gjakmarrjeje - (1983)
    • Dita e parë e emrimit - (1981)
    • Sketerre 43 - (1980)
    • Radiostacioni - (1979)
    • Në pyjet me borë ka jetë - (1978)
    • Skenarist



      • Pesha e kohës - (1988)
      • Kur hapen dyert e jetës - (1986)






_________________
Ti jap Syt e mi e shiko ....Ta jap Zemren time si rrah Ndegjo ....Te Dua Zemer Perjet ket kurr mos e harro....
avatar
Dardania
Webmaster

Numri i postimeve : 1629
Join date : 13/05/2011
Age : 30

http://dardania.msnboard.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi